Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Ημερολόγιο ηρωίδας

Βιβλίο: "Ένα ρομπότ με...καρδιά"




Αγαπημένο μου ημερολόγιο

   Σήμερα για μένα ήταν μια πολύ φανταστική μέρα. Οι γονείς μου νόμιζαν ότι ο Πίτι είχε χαλάσει, γι' αυτό και πήρα το "συνεργείο άμεσων επισκευών". Όταν εμείς το ακούσαμε, πανικοβληθήκαμε! Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Μετά από πέντε λεπτά μπήκε ο Σάμι στην κουζίνα με τις ρουκέτες πλάτης, τις πήραμε και φύγαμε αμέσως.
   Όταν εμείς βγαίναμε από το σπίτι, το αεροφορτηγάκι μας ακολουθούσε. Πετούσαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε, αλλά δεν μπορούσαμε πολύ γρήγορα, γιατί είχε πολλή κίνηση: ηλικιωμένα ζευγάρια που έκαναν αργά τη βόλτα τους με τα παλιομοδίτικα ιπτάμενα αυτοκίνητά τους, μεγάλα αερολεωφορεία γεμάτα επιβάτες.
   Κάποια στιγμή η ρουκέτα μου σταμάτησε και άρχισα να πέφτω. Τότε ο Πίτι έτρεξε να με πιάσει για να μην πέσω και ο Σάμι έτρεξε να αποσπάσει την προσοχή τους. Τότε άρχισε και αυτός να πέφτει, αλλά ο Πίτι έτρεξε γρήγορα να τον πιάσει για να μην πέσει και αυτός. Ο Πίτι πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Πήγε και παραδόθηκε. Μας πήραν και εμάς και πήγαμε στο σπίτι. Οι γονείς μας ζήτησαν εξηγήσεις και τους τα είπαμε αναγκαστικά όλα.
   Ο Πίτι θα φύγει αύριο για άλλους πλανήτες, εφόσον όλα ξεκαθάρισαν, αλλά από μας είπε θα έρχεται κάθε μήνα να μας βλέπει.
   Ελπίζω να έρχεται πιο συχνά.

Καληνύχτα ❤

Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου