Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Η μάγισσα και η ρομποτική σκούπα

Από δυο συγγραφικές ομάδες


Ιστορία 1

Μια μέρα που η Γουίνι έπρεπε να σκουπίσει αλλά βαριόταν, ο γάτος της ο Γουίλμπορ τη λυπήθηκε και της πήρε μια ρομποτική σκούπα. Όταν της έδωσε τη ρομποτική σκούπα, η Γουίνι δεν ήξερε τι είναι. Χοροπηδούσε πάνω της, καθόταν και έπινε καφέ.

Όμως μια μέρα πάτησε το κουμπί και άρχιζε να σκουπίζει και να την τραβάει από δω κι από κει. Ξαφνικά η σκούπα σταμάτησε και έσκασε πάνω της! Από κει και πέρα δεν ξαναπήρε ρομποτικά μηχανήματα.

Η μάγισσα είπε του Γουίλμπορ:
- Θυμάσαι τι έγινε με το ρομπότ;
- Όχι, δεν θυμάμαι τίποτα, Γουίνι.
- Και καλά που δεν θυμάσαι, Γουίλμπορ...

Χ , Σ




Ιστορία 2

Μια μέρα χτύπησε η πόρτα της Γουίνι και την άνοιξε. Ήταν ένα παιδάκι -αγόρι- που το έλεγαν Πάνο και της έδωσε ένα κουτί που είχε μέσα μια ρομποτική σκούπα. Όταν το άνοιξε κάθισε πάνω της και έσπασε. Μετά της έκαναν δώρο άλλη μια ρομποτική σκούπα, αλλά αυτή τη φορά δεν έκατσε η Γουίνι, αλλά ο Γουίλμπορ.  Δεν έσπασε η ρομποτική σκούπα, αλλά μόλις είδε το κινητό, πάτησε ένα κουμπί και άρχισε να γυρίζει η ρομποτική σκούπα που είχε πάνω τον Γουίλμπορ.

Μετά που κατέβηκε ο Γουίλμπορ, του ρούφηξε την ουρά και μετά όλον τον Γουίλμπορ! Η Γουίνι άρχισε να χτυπάει με το σκουπόξυλό της τη ρομποτική σκούπα μέχρι που την έσπασε και την πέταξε στα σκουπίδια.

Μετά χτύπησε η πόρτα και ήταν η φίλη της η Φουφήχτρα που κάθισε στον καναπέ να μιλήσουν. Είπαν πολλά πράγματα, αλλά το πιο σημαντικό που είπαν ήταν όταν η μάγισσα Γουίνι της μίλησε για τη ρομποτική σκούπα και η Φουφήχτρα της είπε να την είχε πετάξει από την αρχή που την είδε.

Μ, Μ, Γ,






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου